Обичаното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц изкараха по чорапи 

...
Обичаното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц изкараха по чорапи 
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц пишат хитове по чорапи

Обичаното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц изкараха по чорапи  Sofia Songwriting Camp – първият интернационален лагер за писане на песни у нас, който се случи в Боровец. Любимците на младежите заживяха с продуценти на актьори от калибъра на Кайли Миноуг и Риана. „ Супер привилегия е да пишеш музика с хора на сходно топ равнище в промишлеността. Всички са доста готини сътрудници - никой не е тук, с цел да се състезава или да почеше егото си, а с цел да основава шлагери и другарства.Намерих и своята сестра по татуси – Касиопея “, показа за „ Стандарт “ Венци Венц. Касиопея е артистичния псевдоним на Моа Карлбекер, един от най-горещите създатели на корейски поп в света. Щурата шведка има над 30 татуировки по тялото си, като някои от тях е направила сама. „ Татуираното малко сърце е в чест на майка ми – основен знак за мен. Любовта е движеща мощ в моята музика. Венци също е кълбо от любов “, изясни в паузата сред звукозаписните сесии Касиопея.

Лагерът за песни по правила се доближаваше до музикална казарма – органзиаторите от  „ Вирджиния рекърдс “ не допускаха близки и фамилии, с цел да могат артистите оптимално да се концентрират върху писането на песни. Това обаче предизвика Венци да пропусне за ден лагера, с цел да се прибере в София и да нагушка петмесечната си дъщеричка Агуая. Приятелят на Михаела Маринова – футболисът от ЦСКА Александър Дюлгеров, я изпрати до вратата на едно от мобилните студия.  Като същински благородник той носеше големия куфар на певицата, който се оказа зареден с 10 чифта обувки.  Изпълнителката на „ Листата падат “ бе обособила специфичен ъгъл за патъците, измежду които впечатляваха кецове на 10-сантиментрова платформа и маратонки с детайли от змийска кожа. Дарина Йотова-Дара пък порази всички както с вокалната си мощност, по този начин и с екстравагантен дрешник. За работата по първия си план с Крис Йънг, продуцент на Лайнъл Ричи и Род Стюърт, тя избра ръчно везана дреха по обичай на японско кимоно. „ Взех я от дрешника на мама! “, показа с мигане Дара. В паузите сред записите Йоана кара скейтборд и като най-опитен водач в аритстичното семейство съумя да изуми мъжката част от гостите с подробен роман на тематика „ Как се сглабява турбо на кола “.

Първият Sofia Songwriting Camp не мина и без случай – Никол от 4Magic навехна брутално глезена си на слизане по стълбите след фитнес подготовка. Рехабилитаторите в спа центъра й се притекоха на помощ и след лека доза обезоболяващи хубавицата съумя да се качи на токове и героичен устоя присъединяване на 4Magic в Правец.

Творците от екипите на Лайнъл Ричи и Уил Ай Ем работиха за репертоара на родните актьори, като задачата е основаване на шлагери както за българския, по този начин и за интернационалния пазар. Благодарение на Робин Йенсен, един от най-изявените мениджъри в музикалния издателски бизнес (Ekko Music Rights Europe), продукцията на Sofia Songwriting Camp ще потегли към креативните шефове на някои от най-големите лейбъли в Съединени американски щати, Азия и Европа.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР